PIZZA PAZZA NORG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 417 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Pazza Norg. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 10:49 Prima!
14 apr 2024 om 20:43 Eten kwam 15min later dan aangeven. Maar eten was erg warm bij bezorging.
31 mrt 2024 om 21:22 Bezorging prima, eten prima, prijs prima!
28 mrt 2024 om 22:44 Had scherpe vlees besteld met sambal en kreeg zoet vlees met knoflook saus het smaakte overigens wel goed
25 mrt 2024 om 12:44 Supersnel bezorgd, was verbaasd . En heerlijk. Teveel besteld dus vandaag of morgen nog eens eten.
23 mrt 2024 om 21:27 Lekkere pizza, prima bezorgtijd
10 mrt 2024 om 10:20 Het eten was steen koud toen ik het kreeg. Erg jammer en in het broodje doner zat meer sla met komkommer dan vlees. Ben dit wel anders gewend van hun
2 mrt 2024 om 22:42 Kwaliteit was goed, maar ansjivis ontbrak terwijl die er wel op zou moeten zitten.
29 feb 2024 om 9:13 Zeer snelle en correcte bezorging Het eten was goed op temperatuur en de porties waren groot, ruim voldoende
20 feb 2024 om 7:51 De shoarma vond ik weinig smaak hebben maar de döner was echt heerlijk. De hoeveelheid wat je krijgt en wat je er voor betaald klopt niet echt.
18 feb 2024 om 20:45 Bijna een uur te laat bezorgd. De kapsalon is bijna de helft minder dan vroeger maar wel 2 a 3 euro duurder.
17 feb 2024 om 10:11 Erg weinig doner bij de kapsalons, meer aardappelschijfjes dan vlees voor die 12 euro.