PIZZA PAZZA NORG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Pazza Norg. Meer weten? Ontdek meer

22 dec 2022 om 11:55 Prima verzorgd en precies volgens opgave van een grote bestelling! Het was heerlijk !! Het was heerlijk
16 dec 2022 om 20:24 Heerlijk, wij hebben genoten
4 dec 2022 om 13:21 2 kapsalons besteld zou uurtje duren met bezorgen heb 2uur en 15min moeten wachten voor dat het er was 2 gebeld en kreeg alleen maar te horen is druk door voetbal het eten was wel lekker
3 dec 2022 om 22:35 Ik had de dag vantevoren nog gebeld of de bezorging op tijd zou lukken omdat ik bezoek had die op een bepaalde tijd weer weg moesten Geen probleem werd er gezegd Was toch een uur te laat
29 nov 2022 om 23:10 Geen goede kapsalon. Alleen maar gebakken aardappeltschijfjes met döner en kaas…..
28 nov 2022 om 19:48 Pizza was heerlijk, broodje helaas niet lekker. Bezorging was op tijd.
30 okt 2022 om 3:31 Slecht
17 okt 2022 om 8:45 Ik had een mixed grill besteld. De spareribs waren erg taai en de kebab laf qua smaak. Ik had om 16:50 besteld en werd pas 2 uur later bezorgd. Ik bestel voortaan ergens anders.
2 okt 2022 om 22:37 De bezorging was later dan verwacht. Niet perse een probleem, maar om vervolgens nog wel €1,50 extra te vragen aan de deur voor extra ananas vind ik dan niet nodig. Verder prima gegeten.
29 sep 2022 om 21:09 Was heerlijk
24 sep 2022 om 20:59 Prijs kwaliteitsverhouding echt prima.
13 sep 2022 om 20:27 Lekker gegeten, goed op temperatuur. Verder prima